Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber Black Mirror og laver ny sæson

Netflix køber Black Mirror og laver ny sæson

27/09/2015 | Flixfilm

Black_Mirror_NetflixStreamingtjenesten Netflix har købt rettighederne til den britiske tv-serie Black Mirror og annoncerer foruden, at de har påbegyndt produktionen af en fjerde sæson, som får eksklusiv premiere på Netflix i 2016.

Black Mirror er på nuværende tidspunkt ikke tilgængelig på Netflix Danmark, men den vil blive tilføjet inden premieren af den nye sæson, som er på 12 episoder. Netflix har dog ikke en konkret premieredato i hånden. Denne vil blive annonceret senere.

Der er lavet 7 afsnit af Black Mirror, som er fordelt over 3 sæsoner. Det spektakulære ved Black Mirror er, at seriens handling, skuespillere og miljø skiftes for hvert afsnit. Det er således intet genkendeligt, der går igen i de forskellige episoder, som dog oftest udspiller sig i en mørk sci-fi verden.

Blandt skuespillerne, som har medvirket i Black Mirror finder man Jon Hamm (Mad Men), Tobias Menzies (Game of Thrones) og Tuppence Middleton (The Imitation Game)

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Brand New Cherry Flavor'

Artiklen fortsætter under annoncen

Charlie Brooker har skabt serien og udtaler, “Det er virkelig spændende – en hel ny sæson af Black Mirror på den perfekte platform. Netflix forbinder os med et internationalt publikum, således vi kan skabe større, underligere og forskelligartede historier, samtidig med at man kan beholde Black Mirror-følelsen.”

Charlie har skabt en unik serie med en uhyggelig stemme og forudseende vision. Vi er meget beæret over at kunne bring Black Mirror til vores Netflix-medlemmer,” siger Cindy Holland, Vice President, original content, Netflix.

Se Black Mirror på Netflix Danmark i 2016.    Skriv kommentar