Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber ‘Black Summer’ – Prequel til ‘Z Nation’

Netflix køber ‘Black Summer’ – Prequel til ‘Z Nation’

21/03/2019 | Flixfilm

Black Summer z nation netflix danmark serieNetflix har købt rettighederne til den amerikanske zombie-serie ‘Black Summer’, som er en prequel til ‘Z Nation’, der ligeledes kan findes på streamingtjenesten.

‘Black Summer’ får premiere på Netflix Danmark den 11. april og streamingtjenesten har netop frigivet en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Serien, der er på 8 episoder, er skabt af The Asylum – samme produktionsselskab som har stået bag ‘Z Nation’, og den følger Rose (Jamie King), der er en mor, som bliver separeret fra hendes datter i de tidlige, intense og mest dødelige dage af en zombie-apokalypse. Hun tilslutter sig en anden gruppe flygtninge og må kæmpe for sin overlevelse i den nye brutale verden, mens hun må tage frygtelige beslutninger.

Skaberne fortæller, at selvom at ‘Black Summer’ er en forhistorie – prequel – til ‘Z Nation’, så foregår den så lang tid tidligere, at ingen handlinger og skuespillere vil blive indblandet i den anden serie.

LÆS OGSÅ   Kom i form med Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er samme princip som de konkurrerende zombie-serier ‘Fear the Walking Dead’ og ‘The Walking Dead’ arbejder efter.

Skaberne fortæller desuden, at det ikke er meningen at ‘Black Summer’ skal være den “sjove udgave af ‘Fear the Walking Dead'”, men vil blot have en mere old-school tilgang til zombiegenren.

Se ‘Black Summer’ på Netflix Danmark fra den 11. april 2019.Skriv kommentar