Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix køber Clifford: Den Store Røde Hund

Netflix køber Clifford: Den Store Røde Hund

08/02/2014 | Flixfilm

clifford den store røde hund netflix dkNetflix og Scholastic, et internationalt anerkendt forlag for undervisningsmaterialer til mindre børn, har netop indgået et nyt samarbejde der betyder, at animationsserien Clifford: Den Store Røde Hund (Clifford: The Big Red Dog) kan ses eksklusivt på Netflix fra d. 14. februar.

Clifford: Den Store Røde Hund har et stort hjerte, hvilket gør ham elsket blandt børn og forældre. Sammen med sine venner T-Bone og Cleo oplever Clifford små hverdagsproblemer. Serien vægter især de vigtige sociale kompetencer som gode venskaber og hjælpsomhed.

Netflix udtaler i forbindelse med aftalen, “Vi er glade for at kunne udvide vores samarbejde med Scholastic med et af deres mest populære og tidsløse serier,” siger Ted Sarandos, Indholdschef hos Netflix. “Clifford er anerkendt over hele verden som en elskelig rollemodel og er derfor en fantastisk tilføjelser til vores udvalg af familie-venlige tv-serier.”

LÆS OGSÅ:   Familieserien 'Parenthood' kommer snart på Netflix

Børneserien om Clifford: Den Store Røde Hund er baseret på bøgerne af Norman Bridwell og har solgt over 127 millioner bøger. TV-serien har modtaget rigtig gode anmeldelser og priser, heriblandt en prestigefyldt Emmy Award.

I Danmark er Clifford: Den Store Røde Hund måske ikke så udbredt som i resten af verden, men der er ingen tvivl om, at de danske børn hurtigt vil elske Clifford og hans venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Clifford: Den Store Røde Hund (Clifford: The Big Red Dog) på Netflix Danmark den 14. februar.
Skriv kommentar