Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber dokumentar om Donald Trump

Netflix køber dokumentar om Donald Trump

13/11/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har købt rettighederne til at vise den britiske dokumentar ‘Trump: An American Dream’ i alle lande udenfor Storbritannien.

Dokumentaren er opdelt i fire dele, som fokuserer på fire forskellige perioder i Donald Trumps liv. Fra forretningsmand til udvikler, tv-stjerne og præsident.

Det skriver flere amerikanske medier.

Premieredatoen er ikke fastsat, men ‘Trump: An American Dream’ kommer på Netflix Danmark i løbet af 2018, og helt utraditionelt er det offentliggjort at dokumentaren vil være tilgængelig i 18 måneder. Herefter vil det ikke længere være muligt at se den på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Trump: An American Dream’ havde premiere i England på Channel 4 i denne uge, og de første anmeldelser tyder på en detaljeret gennemgang af Donald Trumps liv. Som The Telegraph skriver; “‘Trump: An American Dream’ er en vellavet redegørelse af en usædvanlig opstigning” og kvitterer med 4 stjerner.

LÆS OGSÅ   'Papirhuset' filmer i København - Sidste sæson på vej

Hvis ikke man kan få nok af Donald Trump, så er det muligt at finde parodien ‘Donald Trump’s The Art of the Deal: The Movie‘ på Netflix, hvor Johnny Depp har rollen som den ikoniske forretningsmand – og senere præsident.

Se Donald Trumps rejse fra business til politik i dokumentaren ‘Trump: An American Dream’, der kan ses på Netflix i 2018.    Skriv kommentar