Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber dokumentar om Donald Trump

Netflix køber dokumentar om Donald Trump

13/11/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har købt rettighederne til at vise den britiske dokumentar ‘Trump: An American Dream’ i alle lande udenfor Storbritannien.

Dokumentaren er opdelt i fire dele, som fokuserer på fire forskellige perioder i Donald Trumps liv. Fra forretningsmand til udvikler, tv-stjerne og præsident.

Det skriver flere amerikanske medier.

Premieredatoen er ikke fastsat, men ‘Trump: An American Dream’ kommer på Netflix Danmark i løbet af 2018, og helt utraditionelt er det offentliggjort at dokumentaren vil være tilgængelig i 18 måneder. Herefter vil det ikke længere være muligt at se den på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Trump: An American Dream’ havde premiere i England på Channel 4 i denne uge, og de første anmeldelser tyder på en detaljeret gennemgang af Donald Trumps liv. Som The Telegraph skriver; “‘Trump: An American Dream’ er en vellavet redegørelse af en usædvanlig opstigning” og kvitterer med 4 stjerner.

LÆS OGSÅ   'Patriot Act With Hasan Minhaj' lukker efter 39 afsnit

Hvis ikke man kan få nok af Donald Trump, så er det muligt at finde parodien ‘Donald Trump’s The Art of the Deal: The Movie‘ på Netflix, hvor Johnny Depp har rollen som den ikoniske forretningsmand – og senere præsident.

Se Donald Trumps rejse fra business til politik i dokumentaren ‘Trump: An American Dream’, der kan ses på Netflix i 2018.    Skriv kommentar