Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber fem nye indiefilm på Sundance

Netflix køber fem nye indiefilm på Sundance

26/01/2016 | Flixfilm

netflix-danmark-logo langDen amerikanske Sundance Film Festival løber netop nu af stablen i Utah og her har Netflix været på besøg, hvilket har resulteret i at streamingtjenesten har købt de eksklusive visningsrettigheder til fem film, som dog stadig er under produktion og derfor ikke vil få premiere indenfor nærmeste fremtid. Herunder kan du læse mere om de fem nye film;

Amateur, som er navnet på én af de nye erhvervelser fra Netflix, er et high-school-basketball-drama af instruktøren Ryan Koo. Filmen ARQ handler om en ingeniør, der udvikler en maskine, som skaber en tidslomme, således han oplever den samme dag igen og igen. Denne er instrueret af Tony Elliott mens Rachael Taylor (Jessica Jones) samt Robbie Amell (The Flash) medvirker. Den mørke thriller Clinical kommer også på Netflix og den handler om en psykiater (Vinessa Shaw), der prøver at komme ovenpå efter et voldligt overfald.

LÆS OGSÅ   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Gyseren I Am The Pretty Thing That Lives In The House med Ruth Wilson i hovedrollen er også en af de fem film som Netflix har købt rettighederne til. Osgood Perkins står bag filmen, der har det klassiske gyserplot som udgangspunkt; et hjemsøgt hus. Den sidste af de fem film er Underground af Gerard McMurray, der ligeledes byder på en gys, gru og drama.

Netflix har traditionelt investeret i mindre indiefilm fra instruktører i undergrundsmiljøet og med disse fem nye indkøb må man konkludere, at Netflix fortsætter samme sti. For Netflix handler det om at kunne tilbyde deres medlemmer unikt og eksklusivt indhold, som ikke kan ses på andre streamingtjenester.

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar