Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix køber film hos Warner Bros.

Netflix køber film hos Warner Bros.

08/09/2013 | Flixfilm

hobitten netflix dkNetflix har angiveligt været på storindkøb hos mediekoncernen Warner Bros. og erhvervet sig de nordiske rettigheder til selskabets seneste storfilm. Aftalen skulle indeholde de 10 største filmproduktioner og have en værdi på 185 millioner kroner.

Det norske nyhedsbureau Kampanje.com skriver, at C More, Telenor og Netflix har kæmpet om rettighederne fra Warner Bros. og Netflix endte med at løbe med aftalen, da streamingtjenesten smed ca. 185 millioner kroner på bordet. Det afsløres ikke hvilke film aftalen indeholder, men det skulle dreje sig om 10 af selskabets nuværende og kommende storfilm. Warner Bros. har tidligere stået bag successer som Harry Potter, The Dark Knight Trilogien og Ringenes Herre. Af aktuelle film fra Warner Bros. kan der nævnes Pacific Rim, Hobitten og Man of Steel. Filmen Hobitten er netop kommet på Netflix i England, så det er meget muligt, at denne film også er en del af den nordiske aftale. Det fremgår dog ikke hvornår filmene fra Warner Bros. vil kunne ses på Netflix Danmark.

LÆS OGSÅ:   Netflix køber stjernespækket retsalsdrama 'Monsanto' for 200 millioner kroner

Det blev forleden bekendt, at Telenors egen streamingtjeneste Comoyo lukker ned allerede inden tjenesten er kommet til Danmark, hvilket ellers var planlagt. Sven Størmer Thaulow fra Comoyo begrunder lukningen med, at konkurrencen, pris og omkostningerne er for store. Telenor og C Mores bud på aftalen fra Warner Bros. skulle have været på 60 millioner hvilket var dermed ikke var nok til at slå Netflix.

Konkurrencen blandt streamingtjenesterne skulle angiveligt have fået filmrettighederne i Norden til at eksplodere. Hverken Netflix eller C More ønsker, at kommentere på oplysningerne.

Artiklen fortsætter under annoncen
4 kommentarer til Netflix køber film hos Warner Bros.

 1. Mikkel Rostrup - kl. 10:47, 09-09-2013:

  NU sker der for alvor fremskridt, lyder det da som om. Thousand tumbs up herfra!! 😀 Håber snart der kommer titler på 😉

 2. Da Senzai - kl. 11:43, 09-09-2013:

  NiCE!

 3. thomas thøgersen - kl. 15:49, 09-09-2013:

  håber også på flere sæsonner af fringe, falling skies og V

  🙂 4. chris - kl. 10:16, 22-09-2013:

  håber i også vil kunne få scary movie eller forsætelsen af glee

Skriv kommentar