Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber film om Michael Jacksons chimpanse ‘Bubbles’

Netflix køber film om Michael Jacksons chimpanse ‘Bubbles’

24/05/2017 | Flixfilm

Cannes Film Festival er knapt nok begyndt, men streamingtjenesten Netflix har allerede haft den stor tegnebog op af lommen.

Netflix har således betalt $20 millioner for de verdensomspændende rettigheder til ‘Bubbles’, der er en animeret stop-motion film, som fortæller historien om den ikoniske sanger Michael Jackson fra sin elsket chimpanses perspektiv.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Til trods for at premissen kan lyde underlig, så instrueres filmen af prominente navne som den Oscar-nominerede Taika Waititi (Two Cars, One Night og Thor: Ragnarok) og Mart Gustafson (Fantastic Mr. Fox).

Artiklen fortsætter under annoncen

Michael “Kongen af Pop” Jackson behøver umiddelbart ikke nærmere introduktion som en af de mest succesrige musikere nogensinde. Med et slagstal på mere end 750 millioner plader levede den ikonisk musiker konstant i offentlighedens lys grundet sin kuriøse livstil, som blandt andet indbefattede kæledyret og chimpansen Bubbles, som Michael Jackson købte fra et laboratorium. Sangeren døde af et hjertestop i en alder af 50 år den 25. juni 2009.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i februar 2023

Der er ikke offentliggjort flere informationer om ‘Bubbles’ og det nævnes ikke hvornår den får premiere på Netflix Danmark.Skriv kommentar