Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber internationale rettigheder til to amerikanske serier

Netflix køber internationale rettigheder til to amerikanske serier

25/07/2018 | Flixfilm

Mens de fleste holder ferie i sommervarmen har streamingtjenesten Netflix været på shoppetur og indkøbt de internationale rettigheder til to amerikanske serier, som vil lande i biblioteket på Netflix til næste år.

Der er tale om den futuristiske action-serie ’Snowpiercer’, som er baseret på den roste film af samme navn fra 2013 af Bong Joon-ho, samt true crime-serien ’Dirty John’.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

I ’Snowpiercer’, som har Jennifer Connelly og Daveed Diggs i hovedrollerne, er handlingen den samme som i filmen; Jorden er blevet til et frossent ingenmandsland, mens de eneste tilbagelevende befinder sig i et gigantisk tog, der kredser rundt om jorden. Klasseskel, sociale og politiske forhold er nogle af de spørgsmål, som vil blive rejst i serien,

Artiklen fortsætter under annoncen

’Dirty John’ med Connie Britton og Eric Bana på rollelisten, er baseret på en række artikler og podcasts af samme navn og handler om en tilsyneladende håbløs romantiker, der fejrer benene væk under en kvinde for så efterfølgende at trække hende ind i hans spind af løgne.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Cuphead Show!' - sæson 1

Der er allerede planlagt to sæsoner af ’Dirty John’, som forventes at få premiere på Netflix i 2019. Det samme er tilfældet for første sæson af ’Snowpiercer’.

Når Netflix køber de internationale rettigheder betyder det at streamingtjenesten har den eksklusive ret til at vise serierne i alle lande udenfor USA.

Hvorvidt der kommer en enkelt episode af serierne om ugen, som det er tilfældet med flere serier som Netflix har rettighederne til, heriblandt ’Better Call Saul’ og ’Shooter’ eller om alle afsnit vil være tilgængelige med det samme, oplyses ikke.
Skriv kommentar