Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix køber koreansk atom-katastrofefilm

Netflix køber koreansk atom-katastrofefilm

09/11/2016 | Flixfilm

pandora-korea-netflix-filmStreamingtjenesten Netflix har købt de eksklusive rettigheder til den længeventede atomkatastrofe-blockbuster; Pandora, fra den prisvindende Park Jung-Woo – kendt for sci-fi horrorfilmen; Deranged.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

I Pandora rammes et atomkraftværk i en lille, stille by af en katastrofe da der sker et uventet jordskælv. Kim Nam-gil (The Pirates) spiller Jae-hyuk, en mand, der ofre sit liv for at redde sin familie og land fra en forestående atomare eksplosion.

I filmen medvirker også Kim Young-ae (The Attorney), Jung Jin-young (Miracle of Cell No. 7) og Kim Dae-myeong (Misaeng).

Se traileren til Pandora nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pandora bliver tilgængelig på Netflix i hele verden og vil få premiere til næste år. I Sydkorea kommer filmen på Netflix efter den har været vist i biograferne.

LÆS OGSÅ:   Netflix udfaser det billigste abonnement

Det er første gang at Netflix har købt en koreansk film før produktionen er færdig og i forbindelse med annonceringen udtaler Rob Roy, Vice President Content Acquisition hos Netflix; “Vi er glade for at kunne bringe sådanne koreanske titler som Pandora til vores medlemmer i hele verden. Netflix er forpligtet til at bringe det bedste underholdning ud i verden og i en tid hvor internettet kender ingen grænser, er dette endnu et skridt i retning af at levere gode historier til fans, uanset hvor de bor.”

Se Pandora på Netflix Danmark i 2017.
Skriv kommentar