Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix køber ny film fra True Detective-instruktør

Netflix køber ny film fra True Detective-instruktør

03/03/2015 | Flixfilm

beast of nation netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har købt de eksklusive rettigheder til filmen Beasts of No Nation, der instrueres af Cary Fukunaga, som stod bag første sæson af serien True Detective.

Filmen Beasts of No Nation fortæller historien om en ung dreng, der bliver børnesoldat i Vestafrika, og vil have Idris Elba (Luther, Pacific Rim, Thor, Prometheus) på rollelisten. Endvidere medvirker også Ama K. Abebrese, Grace Nortey, David Dontoh og Opeyemi Fagbohungbe.

Netflix har angiveligt betalt $12 millioner for rettighederne, som vil blive vist i alle lande hvor Netflix er tilgængelig samt i udvalgte biografer. Filmen er baseret på en novelle af samme navn, skrevet af Uzodinma Iweala i 2005.

“Beasts af No Nation er en kraftfuld film, der udfolder sig smukt i hænderne på Cary Fukunaga med Idris Elba der levere en spektakulær performance,” udtaler Ted Sarandos, Chief Content Officer hso Netflix, “Vi er så stolte af at bringe en film af denne kaliber til vores Netflix-medlemmer rundt omkring i verden på samme tid, som den vises i udvalgte biografer.”

LÆS OGSÅ:   Prisbelønnet detektiv-serie 'Monk' kommer på Netflix

Netflix har ikke annonceret en premieredato, men produktionen af filmen har været igang siden 2013, så vi kan måske forvente at filmen kommer på Netflix sidst på året.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar