Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber ny monster-film med Jake Gyllenhaal

Netflix køber ny monster-film med Jake Gyllenhaal

11/11/2015 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix er løbet med rettighederne til den kommende film Okja, der blandt andet har Jake Gyllenhaal og Tilda Swinton på rollelisten. Det skriver flere amerikanske medier.

Okja instrueres af den asiatiske Bong Joon-ho, som tidligere har gjort sig bemærket med den futuristiske Snowpiercer, som blandede skuespilkræfter fra både Korea, England og Amerika.

Det er meget sparsomt med oplysninger omkring filmens plot, men den skulle angiveligt omhandle et monster kaldet Okja. Skuespillerne Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal, Paul Dano, Bill Nighy og Kelly MacDonald har alle bekræftet at de vil medvirke.

Filmen er det første asiatiske projekt, som Netflix har valgt at investerer i, hvilket hænger godt sammen med streamingtjenestens intensivering i områderne. I september blev Netflix lanceret i Japan, mens rygter tyder på, at streamingtjenesten snart vil annoncere deres indtog i Kina.

LÆS OGSÅ   Netflix lukker fire komedieserier

Artiklen fortsætter under annoncen

Produktionen begynder til næste år, så man skal nok ikke forvente, at se filmen på Netflix før i 2017. Det er iøvrigt Brad Pitts produktionsselskab Plan B, som vil producere Okja.1 kommentar til Netflix køber ny monster-film med Jake Gyllenhaal

  1. Brian - kl. 16:11, 13-11-2015:

    Snowpiercer var en rigtig god film… IMNSHO en af 2014s bedste. Hvis denne bliver lige så god jeg glader mig.

    Skriv kommentar