Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix køber nye film med Jack Black og Jake Gyllenhall

Netflix køber nye film med Jack Black og Jake Gyllenhall

29/06/2017 | Flixfilm

Netflix har nok engang haft den store tegnebog fremme og købt et par nye film med bl.a. Jack Black og Jake Gyllenhall, som får eksklusiv premiere på streamingtjenesten inden for nærmeste fremtid.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Det første af Netflix’ køb er ‘The Polka King’, der er en komedie med Jack Black (‘School of Rock’) i hovedrollen, som blev vist på dette års Sundance Film Festival under store bevågenhed. Den er baseret på den sande historie om Jan Lewan, som lokkede hans mange fans – primært ældre – med til at deltage i et pyramidespil.

Foruden Jack Black medvirker også Jason Schwartzman, Jacki Weaver, J.B. Smoove og Vanessa Bayer.

Der er ikke offentliggjort en eksakt premieredato for ‘The Polka King’, men den kan ses på Netflix Danmark senere på året.

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten Netflix har også erhvervet sig den næste projekt fra instruktør Dan Gilroy, som blandt andet har stået bag ‘Nightcrawler’ fra 2014. Nu har han teamet op med skuespillerene fra selvsamme film; Jake Gyllenhaal (‘Okja’, ‘Donnie Darko’) og Rene Russo om en helt ny film som Netflix har købt de eksklusive rettigheder til.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' får flere afsnit og afslutning

Filmen har endnu ingen titel og det er kun afsløret at den foregår i en “kunstnerisk verden’. Til trods for de sparsomme information har der ifølge Deadline, været mange andre produktionsselskaber om buddet.

Med nyerhvervelse har Netflix efterhånden opbygget sig et imponerende udbud af eksklusive film, heriblandt ‘Okja‘, ‘Beasts of No Nation‘, ‘War Machine‘, ‘Spectral‘ samt en masse kommende.
Skriv kommentar