Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber Oprah Winfrey-serien; Greenleaf

Netflix køber Oprah Winfrey-serien; Greenleaf

04/02/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har købt de eksklusive visningsrettigheder til drama-serien Greenleaf, der er produceret af den kendte talkshow-vært Oprah Winfrey.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Hele første sæson kan ses på Netflix Danmark fra den 3. marts og nederst i artiklen kan du se en trailer fra Greenleaf.

Serien følger Greenleaf-familien, der lever i en skrupelløs verden, som bærer på skandaløse hemmeligheder og løgne, mens de driver deres kirke med overvejende afrikansk-amerikanske medlemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Seriens hovedpersoner er biskop James Greenleaf (Keith David) og Lady Mae Greenleaf (Lynn Whitfield), der er patriarken af Greenleaf-familien, samt Grace Greenleaf (Merle Dandridge), deres fremmedgjorte datter, der er vendt hjem efter 20 år efter hendes søster Faiths mystiske død.

LÆS OGSÅ   'Young Royals' får en tredje og sidste sæson

Foruden ovenstående, medvirker også Oprah Winfrey, der efterhånden er blevet en etableret skuespiller med præstationer i prisvinderen The Butler og Selma.

Der er allerede gang i produktionen af en 2. sæson og den vil umiddelbart også blive tilgængelig på Netflix. Her vil afsnittene fra den nye sæson have premiere blot 24 timer efter premieren på amerikansk tv. Det er således ikke hele sæson 2, som vil kunne ses med det samme når den får premiere, men der kommer et nyt afsnit hver uge.

Første sæson af Greenleaf har premiere på Netflix Danmark den 3. marts.2 kommentarer til Netflix køber Oprah Winfrey-serien; Greenleaf

 1. Rebecca - kl. 19:05, 23-09-2018:

  Hejsa. Hvornår sender i greenleaf sæson 3?

 2. Lisbeth - kl. 11:26, 10-02-2020:

  Fantastisk serie.
  Har lige set sidste afsnit der ligger på Netflix. Desværre ligger der kun 10 afsnit af
  sæson 4.
  Hvornår kommer resten af sæsonen?
  Der står nemlig ikke noget om, eks. at der kommer 1 afsnit om ugen.

Skriv kommentar