Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber rettighederne til børne-serien Mako Mermaids

Netflix køber rettighederne til børne-serien Mako Mermaids

26/06/2013 | Flixfilm

Netflix har i dag annonceret, at de har købt de eksklusive rettigheder til børneserien Mako Mermaids (Mako Havfruerne). Skaberne af serien har tidligere stået bag den meget succesfulde serie H20: Bare tilsæt vand, som tidligere er blevet vist på TV2 Danmark. Serien kan ses på Netflix Danmark fra d. 26. juli.

Mako Mermaids er en opfølger til H20: Bare tilsæt vand og starter hvor serien sluttede; De drillesyge havfruer Lyla, Nixie og Sirena, vogtere af øen Mako, når ikke at stoppe den 16-årige Zac fra, at falde i den hellige Moon Pool og han bliver derfor til en havmand. Hvis havfruerne ikke vil blive udstødt fra de andre, må de derfor tage alle midler i brug for, at tage kræfterne fra Zac.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: '1899' – sæson 1

“Vi er begejstrede for at være det eksklusive hjem for Mako Mermaids” siger Netflix Chief Content Officer, Ted Sarandos og tilføjer; H2O: Bare tilsæt vand ramte plet hos teenagere rundt om i verden, der elsker den kloge blanding af action, komedie og romantik.

De første 13 afsnit af Mako Mermaids vil kunne ses på Netflix fra d. 26. juli, mens de resterende 13 afsnit af første sæson vil være tilgængelige fra september.

Artiklen fortsætter under annoncen3 kommentarer til Netflix køber rettighederne til børne-serien Mako Mermaids

 1. Stine Nielsen - kl. 11:00, 27-07-2013:

  Hej netflix

  jeg er helt vild med de nye afsnit at H2O og jeg har allerede set de 13 nye afsnit

 2. Yasamin Shabani - kl. 20:25, 28-08-2013:

  Hej er helt ville med de nye afsnit af mako mermaids elsker dem kan ikke vente til den anden del kommer så den den dag den kom på Netfilx ❤

 3. Sara El Moughni - kl. 12:56, 25-03-2016:

  Hvornår kommer sæson 4?

Skriv kommentar