Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber rettighederne til ny komedie med Kevin James

Netflix køber rettighederne til ny komedie med Kevin James

21/05/2015 | Flixfilm

The True Memoirs of an International Assassin er navnet på en ny actionkomedie, som streamingtjenesten Netflix har erhvervet sig rettighederne til. Det skriver Variety. Filmen har Kevin James (Kongen af Queens, Paul Blart: Mall Cop, Hitch) i hovedrollen.

I filmen, der får premiere på Netflix i 2016, spiller Kevin James en forfatter, som forveksles med en snigmorder, da en roman han har skrevet ved et uheld bliver offentliggjort som faglitteratur i stedet for skønlitteratur.

The True Memoirs of an International Assassin instrueres af Jeff Wadlow (Kick-Ass 2).

Filmen var annonceret til at få premiere i biograferne, men eftersom Netflix har købt rettighederne, kan The True Memoirs of an International Assassin fremover kun ses på streamingtjenesten.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'There’s Someone Inside Your House'

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke første gang Netflix køber eksklusive rettigheder til store filmproduktioner. Til august har bl.a. efterfølgeren til Tiger på spring, drage i skjul premiere på Netflix, mens næste år byder på eksklusive film med Adam Sandler, som Netflix har indgået en aftale med, hvilket indebærer at Sandler skal lave fire film, der kun vil blive vist på Netflix.

Se The True Memoirs of an International Assassin på Netflix Danmark i 2016.    Skriv kommentar