Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber rettighederne til sci-fi-serien ‘The Expanse’

Netflix køber rettighederne til sci-fi-serien ‘The Expanse’

12/10/2016 | Flixfilm

the-expanse-netflix-danmarkStreamingtjenesten Netflix har købt rettighederne til The Expanse fra den amerikanske tv-kanal SyFy. Første sæson kan ses på Netflix Danmark fra 2. november, mens sæson 2 kommer i 2017.

Det skriver Deadline.

The Expanse er et episk rum-drama på 10 episoder, som foregår 200 år ude i fremtiden efter at menneskeheden har koloniseret solsystemet. Her følger man en hærdet detektiv (Thomas Jane) og en rumskibets kaptajn (Steven Strait), der mødes efter at en ung kvinde forsvinder, hvilket udvikler sig til et kapløb på tværs af solsystemet på jagt efter sandheden i hvad der viser sig som den største konspiration i menneskets historie.

Nedenfor kan du se en trailer fra The Expanse sæson 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden Thomas Jane (The Mist) og Steven Strait (10.000 BC) medvirker også Jonathan Banks (Breaking Bad), Jared Harris (Mad Men) Paulo Costanzo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham og Firenze Faivre i The Expanse.

LÆS OGSÅ   Netflix finder Anthony Bridgertons forelskelse til sæson 2

Serien er baseret på den bestseller bog-serien af samme navn af forfatteren James S. A. Corey. Tv-serien er dog blevet udviklet af Mark Fergus og Hawk Ostb, som tidligere har stået bag Children of Men og Iron Man.

Serien havde premiere på Syfy i USA i sommeren 2015 og blev generelt vel modtaget. The Expanse har på nuværende tidspunkt en rating på 76% på Rotten Tomatoes og 8,2 på IMDB. Serien er derfor blevet fornyet med en ny sæson som kommer på amerikansk tv i 2017. Efter premieren vil sæson 2 også kunne ses på Netflix Danmark.

Se The Expanse sæson 1 på Netflix Danmark fra 2. november. Alle afsnit i første sæson kan ses med det samme.4 kommentarer til Netflix køber rettighederne til sci-fi-serien ‘The Expanse’

 1. thomas - kl. 20:55, 12-10-2016:

  tusind tak.

 2. Henrik - kl. 11:08, 22-04-2017:

  Ved du hvornår sæson 2 kommer på Netflix?

 3. Flixfilm - kl. 12:44, 22-04-2017:

  Hej Henrik,

  Nej, det gør vi desværre ikke, men rygter på internettet forlyder, at sæson 2 kommer lige efter at den er blevet vist i USA, hvilket vil sige april/maj. Men dette er som sagt blot rygter. 4. Peter - kl. 22:44, 16-07-2017:

  Hej Flixfilm

  Er der noget nyt om hvornår Netflix får sæson 2?

  Mvh. Peter

  Skriv kommentar