Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber spektakulær sci-fi film som har tjent 3 milliarder på 10 dage

Netflix køber spektakulær sci-fi film som har tjent 3 milliarder på 10 dage

23/02/2019 | Flixfilm

wandering earth netflix filmStreamingtjenesten Netflix har købt de internationale streaming-rettigheder til den kinesiske sci-fi film ‘The Wandering Earth’, som pt. er den mest indbringende film i 2019.

Den 5. februar havde ‘The Wandering Earth’ biografpremiere i Kina og i løbet af blot 10 dage har formået at indtjene 3,2 milliarder kroner. Et beløb som nu er steget til over 4 milliarder.

Det bekræfter Netflix og nederst i artiklen kan du se en trailer.

‘The Wandering Earth’ er baseret på novellen af samme navn af den prisvindende forfatter Liu Cixin, hvor solen har mistet sin styrke og det besluttes af flytte jorden til et andet solsystem – Dette kan naturligvis ikke lade sig gøre uden problemer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen har modtaget gode anmeldelser – selv fra amerikanske medier. The Hollywood Reporter og The Verge har således kaldt den “Kinas første spektakulære interstellar-eventyr”.

LÆS OGSÅ   Netflix hamrer en træpæl igennem vampyr-serien 'First Kill'

På filmsitet IMDb har ‘The Wandering Earth’ på nuværende tidspunkt en karakter på 7,7, mens den på Rotten Tomatoes er på 67% baseret på 9 anmeldelser.

Filmen er lavet med henblik på det internationale marked med et skyhøjt budget med en massiv produktion. Flere 7000 mennesker arbejdede på filmen gennem 2 år mens mere end 2000 scener skulle igennem maskineriet for at få tilført special effects.

Netflix oplyser ikke præcis hvornår ‘The Wandering Earth’ kan ses på tjenesten, men den bliver tilgængelig i 2019.Skriv kommentar