Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber sci-fi thriller med dansk skuespillertalent

Netflix køber sci-fi thriller med dansk skuespillertalent

06/02/2019 | Flixfilm

i am mother sci fi clara rugaard dansk netflixNetflix mænger sig i øjeblikket med filmbranchens helt store navne til dette års anerkendte Sundance Film Festival.

Streamingtjenesten benytter besøget til at opsnuse og indkøbe alverdens spændende film og serier, således de kan tilbyde deres medlemmer en masse ny underholdning.

Netflix har netop meddelt, at de på festivalen har købt rettighederne til sci-fi thrilleren ‘I Am Mother’ med Hilary Swank (‘Million Dollar Baby’) og Rose Byrne (‘Bridesmaids’), samt danske Clara Rugaard på rollelisten.

I filmen bliver en teenagepige (Clara Rugaard) opfostret af en robotmor (Rose Byrne), der er designet til at genopbygge jordens befolkning efter en hændelse har udryddet menneskeheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

En kvinde indsølet i blod (Swank) dukker af uforklarlige årsager op og begynde at stille spørgsmål til alt det teenagepigen har lært i sin opvækst og opdager efterfølgende sandheden om jordens genopbygning.

LÆS OGSÅ   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Den amerikanske avis The New York Post har set ‘I Am Mother’ og de er positive og udråber debutinstruktøren Grant Sputore og Clara Rugaard til kommende stjerner.

Clara Rugaard-Larsen (1988) optrådte første gang på film i ‘Min søsters børn i Afrika’ fra 2013 hvorefter hun medvirkede i et par episoder af Disneys ‘Violetta’. Herefter er det gået hurtigt på den internationale scene med ‘I Am Mother’ og den kommende ‘Teen Spirit’ hvor hun spiller overfor bl.a. Elle Fanning (‘Maleficent’, ‘The Neon Demon’)

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘I Am Mother’ kan ses på Netflix Danmark.Skriv kommentar