Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber Sherlock sæson 4

Netflix køber Sherlock sæson 4

01/11/2016 | Flixfilm

sherlock-saeson-4-netflix-danmarkPå Netflix Danmark vil du snart kunne se den nye sæson af den populære BBC-serie Sherlock med Benedict Cumberbatch og Martin Freeman i hovedrollerne.

Det skriver det svenske site TVdags.

I følge TVdags har Netflix købt de eksklusive rettigheder til Sherlock sæson 4 uden for Storbritannien hvilket betyder at den nye sæson vil kunne ses på Netflix Danmark og ikke på DR1, som plejer at vise serien.

Netflix har ikke kommenteret nyheden, men Henrik Palm fra den svenske tv-kanal SVT, som tidligere har vist Sherlock i Sverige, udtaler; “Trods en ihærdig indsats fra SVT og kontakt med BBC’s øverste ledelse, så har det desværre ikke været muligt at påvirke beslutningen om at sælge de globale rettigheder til Netflix.”

Artiklen fortsætter under annoncen

-“Netflix er ekstremt sultne efter rettigheder og kan tilbyde store mængder af penge. Det er svært for en lokal spiller (BBC, red.) at modstå når Netflix opererer på globalt plan,” tilføjer Palm.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Oxygen'

BBC har premiere på Sherlock sæson 4 i Storbritannien den 1. januar, mens det endnu ikke ligger fast hvornår den nye sæson kan ses på Netflix Danmark.

Sherlock er en britisk tv-serie baseret på sir Arthur Conan Doyles originale fortællinger om Sherlock Holmes, og følger den berømte detektiv Sherlock (Benedict Cumberbatch) og makkeren John Watson (Martin Freeman) navigere rundt i en labyrint af kryptiske spor og dødbringende kriminelle for at finde frem til sandheden.1 kommentar til Netflix køber Sherlock sæson 4

  1. lisa - kl. 20:09, 05-11-2016:

    Jeg har spurgt DR og de har altså også købt rettigheder til at vise Sherlock sæson 4, så den bliver altså vist til næste år. Men i har ret, ikke på DR1. DR1 har ikke vist Sherlock siden sæson 2. Det er DR3 der viser Sherlock. Men altså, sæson 4 BLIVER vist på DR.

    I do my research!

    Skriv kommentar