Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber Stephen Kings ‘In The Tall Grass’

Netflix køber Stephen Kings ‘In The Tall Grass’

09/05/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix er ikke officielt til stede og repræsenteret på dette års Cannes Film Festival, men de har alligevel sendt et par agenter afsted for at opkøbe interessante film-rettigheder.

Allerede på festivalens første dag – Cannes startede den 8. maj – har Netflix fået første aftale i hus og der er tale om rettighederne til Stephen Kings ‘In The Tall Grass’, som er skrevet i samarbejde med sønne Joe Hill.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

I ‘In The Tall Grass’ hører to søskende en lille dreng kalde på hjælp indefra en mark med højt, grønt græs. Det er dog ikke helt nemt, at finde drengen i det høje græs og hurtigt bliver de to søskende også væk fra hinanden.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Brand New Cherry Flavor'

Artiklen fortsætter under annoncen

Forhandlinger om hovedrollen pågår netop nu og i spil er skuespilleren James Marsden, som i disse tider kan ses i HBO-serien ‘Westworld’.

Valget er instruktør er dog allerede på plads og den rolle er tilfaldet Vincenzo Natali, som bedst kendes for ‘Cube’ og ‘Splice’.

‘In The Tall Grass’ er den tredje Stephen King-film, som Netflix har de eksklusive rettigheder til. Sidste år havde streamingtjenesten premiere på ‘1922’ og ‘Gerald’s Game’, som også er baseret på en novelle fra den populære forfatter.

Optagelserne til ‘In The Tall Grass’ begynder i løbet af sommeren 2018.    Skriv kommentar