Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber tegneserieforlaget Millarworld

Netflix køber tegneserieforlaget Millarworld

07/08/2017 | Flixfilm

Den amerikanske streamingtjeneste Netflix har netop opkøbt deres første virksomhed og der er tale om forlaget Millarworld, der blandt andet har skabt tegneserierne Kingsman og Kick-Ass.

Det oplyser Netflix og skaberen Mark Millar i en fælles pressemeddelelse.

Forlaget Millarworld vil fortsætte med at udvikle nye karakter og franchises, der som udgangspunkt skal blive til nye eksklusive film og serier på Netlfix.

“Som skaber og opfinder af nogle af de mest mindeværdige historier og karakter i nyere historie, lige fra Marvels ‘The Avengers’ til Millarworlds ‘Kick-Ass’, ‘Kingsman’, ‘Wanted’ og ‘Reborn’, er Mark så tæt på som du kan komme på en moderne Stan Lee,” udtaler Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix i pressemeddelelse. “Vi kan ikke vente med at udnytte Millarworlds kreative krafter på Netflix og starte en ny æra i global historiefortælling.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Mark Millar, der driver Millarworld med sin kone Lucy Millar, har været med til at omsætte for milliarder af dollars i filmbranchen – på¨film baseret på hans ideer. Før han startede Millarworld arbejdede han nemlig hos Marvel og var med til at udvikle blandt andet Ultimate X-Men og Kick-Ass.

LÆS OGSÅ   Se første trailer til actionkomedien 'The Man From Toronto'

“Dette er kun tredje gang i historien, at en stor tegneserievirksomhed er blevet opkøbt af denne kaliber,” udtalerMillar. “Jeg er så forelsket i alt hvad Netflix gør og glæder mig over deres planer. Netflix er fremtiden, og Millarworld kunne ikke have få et bedre hjem.”

Netflix har også offentliggjort aftalen i en video og tweet, som kan ses nedenfor.
1 kommentar til Netflix køber tegneserieforlaget Millarworld

  1. thomas - kl. 21:17, 08-08-2017:

    håber det blir godt 🙂

Skriv kommentar