Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber ‘The Division’ med Jake Gyllenhaal og Jessica Chastain

Netflix køber ‘The Division’ med Jake Gyllenhaal og Jessica Chastain

12/06/2019 | Flixfilm

tom clancy division netflix film jake gyllenhallStreamingtjenesten Netflix har købt den kommende actionfilm ‘The Division’, der er baseret på Ubisofts populære Tom Clancy-videospil af samme navn, som blev lanceret i 2016.

Det oplyste Netflix forleden på computerspilsmessen E3.

Samtidig blev det annonceret, at skuespillerne Jake Gyllenhaal (‘Nightcrawler’, ‘Velvet Buzzsaw’) og Jessica Chastain (‘Interstellar’) er blevet castet til hovedrollerne.

‘The Division’ finder sted i New York, der er blevet ramt af en alvorlig virus, som sætter verden på den anden ende. Milloner dør, som følge af den dødelige virus, der spredte sig via pengesedler på året Black Friday. Inden året er omme er byen efterladt i komplet kaos og en gruppe sættes til at undersøge kilden til virussen og redde dem og det, der er muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

I instruktørstolen sidder David Leitch, som tidligere har instrueret bl.a. ‘John Wick’ og ‘Deadpool 2’.

Spillet ‘Tom Clancy’s The Division’ blev en konstant succes ved lanceringen i 2016 og det spilles stadig af mere en 20 millioner mennesker.

LÆS OGSÅ   Netflix laver norsk UFO-komedie

I marts fulgte spilfirmaet op på succesen med ‘The Division 2’.

Rafe Judkins har fået den svære opgave at bringe historien fra spillet op på det store lærred. Årsagen til, at vi kalder det en svær opgave er at filmatiseringer af computerspil oftest har haft det svært og ikke har været særlig populære blandt anmeldere.

Det er også Rafe Judkins, der har lavet manuskriptet til den kommende filmatisering af computerspillet ‘Uncharted’ med Tom Holland og Bryan Cranston. ‘Uncharted’ kommer i biograferne i 2020.

Netflix oplyser ikke hvornår det kan forventes, at se ‘The Division’ på streamingtjenesten, men den får formodentlig ikke premiere før i 2021.    Skriv kommentar