Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber ‘The Irishman’ af Martin Scorsese med Robert De Niro

Netflix køber ‘The Irishman’ af Martin Scorsese med Robert De Niro

22/02/2017 | Flixfilm

Den anerkendte instruktør Martin Scorsese har samlet vennerne bestående af Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Bobby Cannavale og Harvey Keitel til den nye film ‘The Irishman’, der får eksklusiv premiere på streamingtjenesten Netflix i 2018.

Det skriver de amerikanske medier Deadline og Variety.

‘The Irishman’ er baseret på virkelige hændelser, som beskrevet i bogen ‘I Heard You Paint Houses’ af Charles Brandt i 2004, som følger gangster-lejemorderen Frank “The Irishman” Sheeran, der var involveret i det angivelige mord på Jimmy Hoffa, som forsvandt i 1976 og aldrig er blevet fundet.

Frank Sheeran fortalte sin ven Charles Brandt om mordet på Jimmy Hoffa kort før sin død i 2003.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det lader dermed til at være tale om en endnu en gangster-film fra Martin Scorsese og som det ses på ovennævnte rolleliste, er alle de gamle venner fra tidligere film samlet.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 33 – 2022)

Det vil i øvrigt være niende gang at den 73-årige Robert De Niro og Martin Scorsese samarbejder på det store lærred. Sidste gang var i 1995 i filmen ‘Casino’.

Robert De Niro skal i ‘The Irishman’ spille hovedrollen som Frank “The Irishman” Sheeran.

Deadline mener at vide, at filmen har et astronomisk budget på over $150 millioner, hvilket skal bruges til at forynge de aldrende skuespillere.

I følge IMDB får ‘The Irishman’ premiere i 2018 og dermed også på Netflix Danmark.Skriv kommentar