Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix køber true-crime doku om uopklaret barnemord

Netflix køber true-crime doku om uopklaret barnemord

05/01/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har erhvervet sig de verdensomspændende rettigheder til Kitty Greens dokumentar; Casting JonBenet, der omhandler det sensationelle mord på den kun 6-årige skønhedsdronning JonBenet Ramsey.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Dokumentaren undersøger det spektakulære mord på skønhedsdronningen i 1996, der dags dato stadig er uopklaret. Filmholdet har over de seneste 15 måneder besøgt venner og bekendte til den lille pige og dennes hjemby Colorado, for at høre deres fortællinger og reflektioner om det makabre mord, der lige siden har været ombærget af megen mediedækning og spekulationer.

Den 6-årige JonBenet Ramsey forsvandt natten mellem 25. – 26. december 1996 og blev otte timer senere fundet kvalt i familiens egen kælder. Mordet er som nævnt stadig uopklaret.

LÆS OGSÅ:   Netflix køber NFL-kampe

Casting JonBenet er produceret af Kitty Green (The Face of Ukraine: Casting Oksana Baiul), Scott Macaulay (Raising Victor Vargas; Gummo) og James Schamus (Brokeback Mountain).

Artiklen fortsætter under annoncen

Dokumentaren har premiere på dette års Sundance Film Festival, men der er endnu ikke offentliggjort en dato for hvornår Casting JonBenet kan ses på Netflix Danmark. Det forventes dog at den kan ses i løbet af 2017.
Skriv kommentar