Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix køber tysk komediefilm om Adolf Hitler

Netflix køber tysk komediefilm om Adolf Hitler

10/02/2016 | Flixfilm

9780857052926Efter at have opnået stor popularitet i hjemlandet Tyskland har streamingtjenesten Netflix sikret sig rettighederne til biograffilmen Look Who’s Back, der er en satirisk fortælling om Adolf Hitler, i resten af verdenen. Det skriver The Hollywood Reporter.

Look Who’s Back, som er baseret på bestseller-novellen Er Ist Wieder Da (Look Who’s Back), der blev udgivet i 2012 af Timur Vermes, handler om Adolf Hitler, der pludselig og desorienteret vågner op på en øde plads i Tyskland hvor han ikke kan huske noget der skete efter 1945. Hjemløs og forvirret, fortolker Hitler alt hvad han ser i 2011 i et nazistisk perspektiv. Selvom han umiddelbart bliver genkendt på gaden, så tror ingen på at han er den rigtige Hitler, men blot en komiker i forklædning. Efter flere uheldige videoer på YouTube får han dog skabt en vældig fanskare, hvilket får Adolf til at genindtræde i politik.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' får flere afsnit og afslutning

Filmen har umiddelbart ingen kendte skuespillere på rollelisten og instruktøren er også temmelig ukendt, men til trods for dette opnåede Look Who’s Back vældig stor popularitet i Tyskland da filmen havde premiere i biograferne sidste år.

Look Who’s Back kan ses på Netflix Danmark d. 9. april.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar