Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber vindere fra Cannes Film Festival

Netflix køber vindere fra Cannes Film Festival

28/05/2019 | Flixfilm

i lost my body cannes netflix danmarkForleden kunne Cannes efter 11 dages filmfestival offenliggøre vinderne af deres prestigefyldte priser.

Streamingtjenesten kunne efterfølgende annoncere, at de har købt to af vinderne fra festivalen.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Der er tale om ‘Atlantics’ (‘Atlantique’), som vandt andenpræmien Grand Prix, samt Cannes Critics’ Week Award-vinderen ‘I Lost My Body’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har købt de verdensomspændende rettigheder til begge film og de vil således også kunne ses på Netflix Danmark senere på året.

Nederst i artiklen kan du se en teaser til animationsfilmen ‘I Lost My Body’.

‘I Lost My Body’ følger en overskåret hånd, der flygter fra et dissekeringslaboratorium på jagt efter kroppen den tidligere hang fast på. Mens hånden leder efter kroppen i Paris gader dukker minderne om håndens mandelige krop op.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 18 – 2021)

‘Atlantics’ er Mati Diops instruktørdebut og i filmen skal den syttenårige Ada giftes med Omar, men hun vil hellere være sammen med bygningsarbejderen Souleiman, som dog forsvinder på havet da han flygter mod Europa mod et bedre liv.

Netflix har ikke annonceret premieredatoer på nyerhvervelserne, men de skulle blive tilgængelige i det danske udvalg i løbet af indeværende år.    Skriv kommentar