Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix køber Zoo, Colony og Jane the Virgin

Netflix køber Zoo, Colony og Jane the Virgin

28/09/2015 | Flixfilm

zoo netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har købt de eksklusive rettigheder til serierne Zoo, Colony og Jane the Virgin. Det bekræfter Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix til The New York Times.

Zoo er en amerikansk thriller-serie hvor voldlige dyr begynder at angribe menneskene overalt på jorden. Sæson 1 har netop været vist på DR3, men en sæson 2 er på vej. Serien Colony er et nyt post-apokalyptiske drama fra skaberne af Lost med bl.a. Josh Holloway, der stadig er under produktion, mens Jane the Virgin er en romantisk komedieserie hvor den religiøse kvinde Jane Villanueva bliver gravid, da hun ved et tilfælde bliver kunstigt insemineret.

De nye aftaler kommer mindre end to uger efter, at Netflix annoncerede, at de havde købt de eksklusive streaming-rettigheder til How To Get Away With Murder.

LÆS OGSÅ:   Netflix udfaser det billigste abonnement

Det er ikke offentliggjort hvornår de nye serier får premiere på Netflix Danmark, men det forventes, at Netflix udsender en officiel meddelelse med premieredatoer senere på ugen.

Update: Netflix har netop udsendt en pressemeddelelse hvor streamingtjenesten oplyser, at første sæson af Zoo kommer på Netflix Danmark i løbet af de kommende måneder, mens Jane the Virgin kommer i slutningen af 2015 eller starten af 2016. Colony får premiere på Netflix et år efter tv-premieren, hvilken er i januar 2016. Serien kan dermed først ses på Netflix Danmark fra 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen
4 kommentarer til Netflix køber Zoo, Colony og Jane the Virgin

 1. Pede - kl. 16:09, 09-03-2016:

  Skulle serien Jane the Virgin ikke komme på Netflix i Danmark i slut 2015 eller start 2016. Kan ikke se den er der endnu, er den rykket eller kommer den ikke?

 2. Tina - kl. 16:08, 08-04-2016:

  Hvornår kan vi se Zoo på den danske Netflix? Der står den skulle komme de nærmeste måneder og nu der gået et halvt år…

 3. emma - kl. 22:03, 19-07-2016:

  kommer zoo sæson 2 på det danske netflix og i så fald hvornår?????????? 4. Annette - kl. 16:40, 16-03-2019:

  Hvornår kommer sæson 3 af Colony? Kan kun finde oplysninger om hvornår i ligger den ud, på USA og England.

Skriv kommentar