Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix købte 14 film på dette års Sundance Film Festival

Netflix købte 14 film på dette års Sundance Film Festival

27/01/2017 | Flixfilm

Sidste film er netop ved at blive vist på den anerkendte amerikanske Sundance Film Festival, som er det største fremvisningsvindue for uafhængige filmskabere.

Netflix var til stede på festivalen og streamingtjenesten gik ingenlunde tomhændet hjem; Netflix har således købt 14 film og dokumentarer på festivalen, som alle vil kunne ses eksklusiv på filmtjenesten senere på året.

Det viser en oversigt lavet af The Verge.

Nedenfor kan du se hvilke 14 film og dokumentarer Netflix har købt og læse en kort beskrivelse. På enkelte titler kan du finde trailers og mere information ved at klikke på titlen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se alle nyerhvervelserne herunder;

I Don’t Feel At Home In This World Anymore

Ruth er deprimeret og negativ, men da hun bliver bestjålet er hun fast besluttet på at jage de krimnelle sammen med hendes intetsigende nabo.

Premiere på Netflix den 24. februar 2017.

Burning Sands

En teenager med stor selvtillid kommer på hårde prøvelser, da han søger om optagelse i en prestigefyldt broderskabsklub.

Premiere på Netflix den 10. marts 2017.

Deidra & Laney Rob A Train

Uden penge på lommen og en mor i fængsel, beslutter to søskende sig for at røve et forbipasserende tog.

Premiere på Netflix Danmark den 17. marts 2017.

The Discovery

I The Discovery har videnskab bevist at der er et liv efter døden, hvilket får millioner af mennekser til at begå selvmord.

Premiere på Netflix den 31. marts 2017.

Berlin Syndrome

Den australske turist Clare bliver under en tur til Berlin holdt fanget i en lejlighed hos hendes tilsyneladende farlige medrejsende.

Premiere på Netflix i løbet af sommeren 2017.

Casting Jonbenét

En lille pige forsvinder og bliver senere fundet død i familiens egen kælder, men er det nu også familien, der har slået den lille pige ihjel?

LÆS OGSÅ   Komedieserien 'Russian Doll' er snart tilbage

Premiere på Netflix i april 2017.

Fun Mom Dinner

En gruppe mødre er trætt af bleskift og gråd, og beslutter sig derfor at tage på en vild bytur hvor de sker hændelser, som de aldrig vil glemme.

Premiere på Netflix i 2017.

Chasing Coral

Verdens koralrev forsvinder med hastige skridt og i Chasing Coral følger vi Jeff Orlowski og hans kamp for at undgå den store koraldød.

Premiere på Netflix i 2017.

Nobody Speak

Denne dokumentar følger den kontroversielle retsag mellem internetmediet Gawker og wrestlingstjernen Hulk Hogan, som endte med et koste mediet livet.

Premiere på Netflix i 2017.

The Incredible Jessica James

Mens en forfatter forsøger at komme sig over sin tidligere kæreste møder hun en ny romantiker, som også fornyeligt er kommet ud af et forhold.

Premiere på Netflix Danmark i 2017.

Joshua: Teenager Vs. Superpower

Den Hong Kong bosatte Joshua Wong tager kampen op mod regiet i Kina for hvorfor skal de bestemmer værdierne for befolkningen i millionbyen.

Premiere på Netflix Danmark i 2017.

The Mars Generation

Hvad skal der til for at komme til planeten Mars? Instruktør Michael Barnett snakker med videnskabsmænd og astronauter for at komme tættere på en afklaring.

Premiere på Netflix i 2017.

Icarus

Bryan Fogel undersøger i ledtog med den russiske Dr. Grigory Rodchenkov det illegale marked og forbrug af doping i forbindelse med sport.

Premiere på Netflix Danmark i 2017.

To The Bone

Keanu Reeves spiller en utraditionel doktor, der skal hjælpe en 20-årige anorektiker med at slippe af med hendes spiseforstyrrelse.

Premiere på Netflix i 2017.
Skriv kommentar