Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber biograf

Netflix køber biograf

27/11/2019 | Flixfilm

biograf netflixDet er slut med at løbe panden mod muren når Netflix gerne vil have deres film som ‘The Irishman’, ‘Marriage Story’ og ‘Roma‘ i biograferne.

Efter længere tids rygter har streamingtjenesten nemlig netop annonceret, at de har købt en ikonisk biograf i det centrale New York.

Det meddeler Netflix i en pressemeddelelse.

Biografen, som hedder Paris Theatre er fra 1948 og den eneste biograf med blot en sal i New York, skal bruges special events, screenings og premierefilm, lyder det fra Netflix.

Man kan også forestille sig, at Netflix fremover vil vise afsnit af deres mest prominente serier i biografen, blandt andet den kommende fjerde sæson af ‘Stranger Things’.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Paris Theatre lukkede tidligere på året på grund af økonomiske problemer, men Netflix har indvilliget i at overtage biografen og holde den kørende i en længere årrække.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til den nye danske Netflix-film 'A Beautiful Life'

Det amerikanske medie Deadline rapporterer, at Netflix bundet sig til at holde biografen åben i mindst 10 år.

Netflix har længe oplevet modstand fra biografbranchen, heriblandt Nordisk Film og Cinemaxx, når de har villet vise deres film på det store lærred, hvilket kræves for at en film skal kunne komme i betragtning til de prestigefyldt Oscar-uddelinger. Med deres egen biograf er det dermed blevet en hel del nemmere.

Netop nu vises Noah Baumbachs Netflix-film ‘Marriage Story‘ med Adam Driver og Scarlett Johansson i biografen. Filmen bliver tilgængelig på streamingtjenesten den 6. december.
Skriv kommentar