Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber biograffilmen ‘Bad Trip’ fra ‘Jackass’-skaber

Netflix køber biograffilmen ‘Bad Trip’ fra ‘Jackass’-skaber

26/05/2020 | Flixfilm

Netflix køber biograffilmen Bad Trip fra Jackass skaberStreamingtjenesten Netflix har købt de verdensomspændende streamingrettigheder til komediefilmen ‘Bad Trip’, der skulle have haft biografpremiere på dette års South by Southwest Festival, som blev aflyst på grund af corona situationen.

Det skriver det amerikanske medie Variety.

Netflix har endnu ikke offentliggjort en premieredato, men nederst i artiklen kan du se en trailer til ‘Bad Trip’.

Filmen følger de to bedstevenner Chris (Eric André) og Bud (Lil Rel Howery), som tager på roadtrip fra Florida til New York City, så de kan erklære deres kærlighed til deres ungdomskærlighed (Michaela Conlin) fra high school.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undervejs bliver dog dog jagtet af den enes kriminelle søster (Tiffany Haddish), da det nemlig er hendes bil de er kørt afsted i…

‘Bad Trip’ beskrives som værende en skjult-kamera-komedie og som det kan ses i traileren nedenfor, byder filmen også på utallige jokes med tilsyneladende uanede, men ægte mennesker, som de møder på deres road trip.

LÆS OGSÅ   Marlon Wayans er tilbage i gyserkomedien 'The Curse of Bridge Hollow'

Filmen instrueres af Kitao Sakurai (‘The Eric Andre Show’), mens idéen kommer fra Jeff Tremaine, der har været med til at lave det kontroversielle show ‘Jackass’ lige siden begyndelsen på MTV i 2000.

Netflix har som tidligere nævnt endnu ikke oplyst hvornår den kan ses på platformen, men ‘Bad Trip’ skulle dog allerede være tilgængelig på ulovlige tjenester, da Amazon Prime Video, der øjensynligt har rettighederne til filmen i USA, ved et tilfælde kom til at ligge den ud på deres tjeneste hvorefter den hurtigt blev piratkopieret – til trods for at den blev fjernet igen efter få timer.Skriv kommentar