Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix køber Bradley Coopers, Martin Scorseses og Steven Spielbergs fælles filmprojekt

Netflix køber Bradley Coopers, Martin Scorseses og Steven Spielbergs fælles filmprojekt

23/01/2020 | Flixfilm

Netflix køber Bradley Coopers Martin Scorseses og Steven Spielbergs fælles filmprojektEfter at have opnået global anerkendelse med ‘Marriage Story’ og ‘The Irishman’ har streamingtjenesten Netflix nu kastet sig over et nyt filmprojekt, som forhåbentlig vil kunne løfte den succesfulde arv.

Bradley Cooper (‘A Star is Born’) vil instruere, producere og spille hovedrollen i en ny biografisk film om komponist og dirigenten Leonard Bernstein, som nok er bedst kendt for at have lavet musikken til ‘West Side Story’.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Manuskriptet har Bradley Cooper skrevet i samarbejde med Josh Singer, der også stod bag manuskriptet på den Oscar-vindende ‘Spotlight’ fra 2015.

Herudover vil Martin Scorsese (‘The Irishman’), Steven Spielberg (‘Schindler’s List’) og Todd Phillips (‘Joker’) sidde med som producere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dermed et stjernehold, som Netflix har samlet og de vil i fællesskab forhåbentlig skabe en enestående filmoplevelse, der fortæller historien om Leonard Bernstein og hustruen Felicia Montealegre.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Produktionen af den endnu navngivende biopic begynder først i 2021, men Martin Scorsese har længe haft planer om at lave filmen om Bernstein, men overlod projektet til Bradley Cooper så han i stedet kunne færdiggøre ‘The Irishman’ for Netflix.

Filmprojektet har også tidligere været i hus hos Paramount, som havde udset Jake Gyllenhaal til at spille Leonard Bernstein, mens Cary Fukunaga (‘True Detective’) skulle have instrueret, men dette bliver selvsagt ikke til noget eftersom Netflix har overtaget rettighederne.

Filmen bliver Bradley Coopers første film siden den Oscar-nominerede ‘A Star Is Born’.
Skriv kommentar