Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix køber dansk 2. verdenskrigsfilm fra Ole Bornedal

Netflix køber dansk 2. verdenskrigsfilm fra Ole Bornedal

15/11/2019 | Flixfilm

Ole Bornedal netflixStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at de vil intensivere deres nordiske tilstedeværelse med tre nordiske film, heriblandt det danske drama ‘Skyggen i mit øje’ fra Ole Bornedal, der tidligere har stået bag titler som ‘Nattevagten’, ‘Fri os fra det onde’ og ‘Så længe jeg lever’.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Skyggen i mit øje’ handler om om bombningen af Gestapos hovedkvarter i Shellhuset under besættelsen den 21. marts 1945. Bombningen blev en af de mest tragiske danske begivenheder under Anden Verdenskrig, da Royal Air Force-fly fejlagtigt bombede Den Franske Skole på Frederiksberg, hvor flere børn og nonner omkom. 104 personer blev dræbt ved skolen – 86 af disse var børn.

LÆS OGSÅ:   Dansk dramakomedie kommer på Netflix 167 dage efter biografpremieren

Filmen har et budget på 60 millioner og optagelserne er netop begyndt og ‘Skyggen i mit øje’ forventes at få premiere i sluntingen af 2020.

‘Skyggen i mit øje’ vil blive vist i de danske biografer, mens at Netflix har købt de globale streamingrettigheder til den historiske dramafilm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden den danske film har Netflix også erhvervet sig den svenske actionthriller ‘Red Dot’ samt den norske gyserfilm ‘Cadaver’, der omhandler hvad der sker i efterdønningerne på en atomkraftkatastrofe.
Skriv kommentar