Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix køber fortsættelse til ‘Motorsavsmassakren’

Netflix køber fortsættelse til ‘Motorsavsmassakren’

01/09/2021 | Flixfilm

Motorsavsmassakren netflix

Streamingtjenesten har købt rettigheder til en ny ‘Motorsavsmassakren’ (‘The Texas Chain Saw Massacre’) film fra Legenday Pictures.

Det var oprindelig tiltænkt, at horrorfilmen skulle have haft premiere i biograferne senere i år.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Gyserfilmen er instrueret af den prisvindende instruktør David Blue Garcia og er en direkte fortsættelse til den originale og ikoniske ‘The Texas Chain Saw Massacre’ fra 1974.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den begynder få efter de chokerende begivenheder fra første film, hvor ingen siden har hørt eller set noget til Leatherface.

På rollelisten ses blandt andet Elsie Fisher (‘Eighth Grade’), Sarah Yarkin (‘Happy Death Day 2U’), Jacob Latimore (‘The Maze Runner’) og Moe Dunford (‘Vikings’).

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Motorsavsmassakren’ (‘The Texas Chain Saw Massacre’) kommer på Netflix, men den er allerede optaget. Det skete i Bulgarien sidste år og dermed er det ikke umuligt, at Netflix planlægger at frigive den omkring Halloween i år – Det vil i hvert fald være oplagt.

LÆS OGSÅ:   'That ’90s Show' er snart tilbage

Det er naturligvis ikke første gang, at historien og den motorsavs-elskende Leatherface bliver vækket til live. Der er kommet utallige film gennem årene, men Netflix og Legendary skriver, at de med denne nye film vil gøre et helhjertet forsøg på at skabe en fortsættelse med samme mystik, stemning og råddenskab som den originale film.
Skriv kommentar