Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber genindspilning af ‘Den skyldige’ med Jake Gyllenhaal

Netflix køber genindspilning af ‘Den skyldige’ med Jake Gyllenhaal

24/09/2020 | Flixfilm

Netflix koeber genindspilning af Den skyldige med Jake GyllenhaalStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at de har erhvervet sig de verdensomspændende rettigheder til den amerikanske genindspilning af den populære danske film ‘Den skyldige’ fra 2018.

Filmen, som har titlen ‘The Guilty’ er med Jake Gyllenhaal (‘Nightcrawler’, ‘Donnie Darko’) i hovedrollen og Antoine Fuqua (‘Training Day’, ‘The Equalizer’)i instruktørstolen.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Det danske manuskript er blevet amerikaniseret af forfatteren Nic Pizzolatto, som er bedst kendt som skaberen af HBO-serien ‘True Detective’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har eftersigende betalt $30 millioner for rettighederne til ‘The Guilty’, som begynder at filme senere på året.

‘Den skyldige’ er instrueret af Gustav Möller og den fik dansk biografpremiere den 14. juni 2018. Filmen blev hurtigt en succes med gode anmeldelser, salgstal og gjorde sig endvidere bemærket i udlandet. Den modtog blandt andet publikumsprisen på filmfestivalen Sundance i USA.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'The Magician’s Elephant'

Jakob Cedergren har hovedrollen i ‘Den skyldige’ som politibetjenten Asger Holm, der sidder og modtager opkald på alarmcentralen, hvor et drama begynder at udspille sig.

Se en trailer til ‘Den skyldige’ nederst i artiklen.

Kort efter premieren blev det offentliggjort, at den amerikanske skuespiller Jake Gyllenhaal havde købt sig lov til at lave en amerikansk genindspilning af ‘Den skyldige’ med ham selv i hovedrollen. Det er denne som Netflix nu har købt rettighederne til at vise på deres streamingtjeneste.

Der er ingen oplysninger om hvornår det forventes, at den amerikanske ‘The Guilty’ vil kunne streames på Netflix. Det oplyses heller ikke om den danske ‘Den skyldige’ bliver tilgængelig på streamingtjenesten forud på premieren af den amerikanske version.Skriv kommentar