Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix køber gotisk thriller med Christian Bale for 350 millioner

Netflix køber gotisk thriller med Christian Bale for 350 millioner

08/03/2021 | Flixfilm

Pale Blue Eye netflix christian baleStreamingtjenesten Netflix har købt de verdensomspændende streaming-rettigheder til den gotiske horror-thriller ‘The Pale Blue Eye’ med Oscar-vinderen Christian Bale i hovedrollen.

Det skriver flere amerikanske medier.

Filmen følger en erfaren detektiv (Bale), som forsøger at løse mysteriet på en række mord, der fandt sted i 1830 på US Military Academy i West Point.

‘The Pale Blue Eye’ instrueres af Scott Cooper, og det bliver dermed tredje gang, at instruktøren arbejder sammen med Christian Bale. De har tidligere skabt ‘Out of the Furnace’ og ‘Hostile’.

Scott Cooper har øjensynligt haft et ønske om at lave filmen, som er baseret på en roman af samme navn af Louis Bayard, i mere end et årti, og med Netflix i lommen er det endelig blevet en realitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere medier skriver, at Netflix har betalt intet mindre end $55 millioner (ca. 350 millioner kroner) for at få lov til at vise ‘The Pale Blue Eye’ eksklusivt på deres streamingtjeneste.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Bionic'

Optagelserne skulle gerne begynde til efteråret, da Christian Bale netop nu er ved at optage ‘Thor: Love And Thunder’ og en endnu unavngivet film fra David O Russell (‘The Fighter’).

Christian Bale behøver nok ikke nærmere introduktion, men han vandt sin Oscar for bedste bi-rolle i ‘The Fighter’ i 2010, mens at han har gjort sig bemærket i utallige prisværdige film som ‘Vice’, ‘The Big Short’ ‘American Psycho’ og ‘The Dark Knight’.
Skriv kommentar