Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix køber ikonisk underholdningsunivers

Netflix køber ikonisk underholdningsunivers

23/09/2021 | Flixfilm

Unknown

Streamingtjenesten Netflix lavede forleden deres størst forretningsmæssige investering nogensinde.

Netflix har købt den amerikanske underholdningskoncern Roald Dahl Story Company, som står bag ikoniske historier som ‘Gremlins’, ‘Charlie and the Chocolate Factory’, ‘Matilda’, ‘The BFG’ og ‘James and the Giant Peach’.

Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Netflix indledte deres samarbejde med Roald Dahl i 2018, da de to indgik et unikt samarbejde, som gav Netflix lov til at lave unikke animationsserier baseret på de berømte og ikoniske historier.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2020 kunne Netflix offentliggøre første animationsprojekt samme med den Oscar-vindende instruktør Taika Waititi, som ville skrive, instruere og producere to helt nye animationsserie baseret på ‘Charlie og Chokoladefabrikken’ og de skøre Oompa-Loompas.

Netflix arbejde også på en ny ‘Matilda the Musical’ sammen med Sony, men en tegnefilm baseret på ‘The BFG’ også er på tegnebrættet.

LÆS OGSÅ:   Dinoer skaber kaos i ny 'Jurassic World'-serie på Netflix

Eftersom Netflix nu har erhvervet sig de fulde rettigheder til kataloget fra Roald Dahl Story Company er streamingtjenesten ikke længere begrænset til at lave animationsserier, men har nu også mulighed for at kaste sig over live-action film og serier, bøger, teater, videospil, merchandise mv.

Det er muligt, at forfatterens navn Roald Dahl ikke giver mange løftede øjenbryn, men der er solgt mere end 300 millioner bøger fra The Roald Dahl Story Company og der sælges én ny hvert 2,5 sekund, skriver Netflix.




Skriv kommentar