Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix køber NFL-kampe

Netflix køber NFL-kampe

15/05/2024 | Flixfilm

Nu er det slut med at kede sig dagen efter juleaften, for Netflix har købt visningsrettighederne til to store, traditionsrige NFL-kampe, der vises på 1. juledag.

Aftalen gælder i tre år, så du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen den 25. december i 2024, 2025 og 2026.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

I år tørner Kansas City Chiefs sammen mod Pittsburgh Steelers, mens Houston Texans skal spille mod Baltimore Ravens.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har tidligere samarbejdet med NFL. For eksempel havde serien ‘Quarterback‘ premiere i 2023, og senere på året vil Netflix lancere serien ‘Receiver’, som følger fem af NFLs bedste pass catchers gennem deres 2023-sæson både på og uden for banen: Davante Adams (Raiders), Justin Jefferson (Vikings), George Kittle og Deebo Samuel (fra 49ers), og Amon-Ra St. Brown (Lions).

Men nu er turen kommet til de egentlige NFL-kampe – og de vil blive sendt live på Netflix!

LÆS OGSÅ:   TV-serien om dræberdukken 'Chucky' kommer på Netflix

“Sidste år besluttede vi at satse stort på live — først med stand-up, reality-tv, sport og mere,” udtaler Netflix’ chef for indhold, Bela Bajaria, og fortsætter “Men der er ingen årlige live-begivenheder, sport eller andet, der kan sammenlignes med de publikummer NFL-fodbold tiltrækker. Vi er så begejstrede for, at NFL’s juledagskampe kun vil blive vist på Netflix.”

“Vi kunne ikke være mere begejstrede for at være den første professionelle sportsliga, der indgår partnerskab med Netflix for at bringe live-kampe til fans over hele verden,” lyder det samtidig fra Hans Schroeder, NFL’s Executive Vice President for Media Distribution.

Se NFL live på Netflix den 25. december.
Skriv kommentar