Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber rettighederne til ‘Gears Of War’

Netflix køber rettighederne til ‘Gears Of War’

08/11/2022 | Flixfilm

Det populære Xbox-videospil ‘Gears Of War’ kommer nu under kærlig behandling hos Netflix.

Streamingtjenesten har nemlig indgået et samarbejde med spiludvikleren The Coalition, om at udvikle en spillefilm samt en animeret serie baseret på third-person shooter spillet.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blækket på aftalen er knapt nok blevet tørt, og derfor er der på nuværende tidspunkt heller ingen producer, manuskriptforfatter eller instruktør tilknyttet ‘Gears Of War’ filmatiseringerne.

Men det antages, at projektet vil få høj prioritet hos streamingtjenesten og der derfor hurtigt vil blive fundet ressourcer så produktionen kan begynde snarest muligt.

‘Gears of War’ foregår på en planet, der er på randen af et samfundsmæssigt kollaps, da en monstrøs trussel i form af underjordiske væsner driver menneskeheden til randen af udryddelse.

Derfor tilkaldes elitesoldaten Marcus Fenix, som er løsladt fra fængslet, for at redde menneskeheden og planeten Sera fra de bestialske Locust aliens sammen med sin lille specialenhed.

LÆS OGSÅ   Se den episke trailer til 'The Last Kingdom: Seven Kings Must Die'

Franchisen ‘Gears of War’ har netop fejret 16 års jubilæum eftersom det først spil udkom tilbage i 2006. Gennem de mange år er der blevet solgt over 40 millioner spil.

‘Gears of War’ er ikke den eneste spil-filmatisering som streamingtjenesten netop nu arbejder på. Tidligere på året blev det annonceret, at Netflix også ville lave ‘BioShock’ om til en spillefilm. Her er Francis Lawrence, som tidligere har instrueret ‘The Hunger Games’-filmene, ‘I Am Legend’, netop blevet tilknyttet som instruktør.

Eftersom ‘Gears of War’-projekterne er helt nye, skal vi umiddelbart ikke forvente, at se filmen eller serien på streamingtjenesten før i 2024.Skriv kommentar