Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber rettighederne til sci-fi thriller ‘Way Station’

Netflix køber rettighederne til sci-fi thriller ‘Way Station’

24/09/2019 | Flixfilm

way station sci fi netflixTilbage i 2018 indgik streamingtjenesten Netflix et samarbejde med den succesfulde instruktør Matt Reeves (‘Dawn of the Planet of the Apes’, ‘War for the Planet of the Apes’ og ‘The Batman’) og dennes produktionsselskab 6th & Idaho.

Nu kan Matt Revees og Netflix imidlertid afsløre, at de har købt rettighederne til ‘Way Station’, som er en sci-fi roman skrevet af Clifford D. Simak i 1963, der vil blive filmatiseret eksklusivt til streamingtjenesten. Det er i øvrigt første gang, at romanen filmatiseres.

‘Way Station’ handler om Enoch Wallace, en veteran fra den amerikanske borgerkrig, som i mere end 100 år, har været ansvarlig for den intergalaktiske banegård Way Station, hvorfra man kan teleportere sig rundt i universet. Fremmed væsner har gjort ham uddødelig, men det bliver hurtigt til et mareridt da han bliver bevist om menneskehedens snarlige udryddelse – Der er dog stadig et sidste håb for den menneskelige race.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Clickbait'

Produktionen af ‘Way Station’ er stadig på et tidligt stadie, så der er endnu ingen oplysninger om skuespillere eller premieredato på spillefilmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Matt Reeves arbejder i øjeblikket på den kommende superheltefilm ‘The Batman’, som han både har skrevet, producerer og instruerer, der vil introducere Robert Pattinson som den maskerede hævner efter at Ben Affleck har kastet håndklædet i ringen.

Foruden ‘Planet of the Apes’ har Matt Reeves tidligere lavet ‘Cloverfield’, ‘Let Me In’ og ‘Felicity’, som Reeves udviklede i samarbejde med J.J. Abrams.    Skriv kommentar