Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber sci-fi-komedie med Jennifer Lawrence

Netflix køber sci-fi-komedie med Jennifer Lawrence

23/02/2020 | Flixfilm

Netflix køber sci fi komedie med Jennifer LawrenceStreamingtjenesten Netflix har netop købt de eksklusive rettigheder til instruktør Adam McKays (‘Vice’, ‘The Big Short’) næste film ‘Don’t Look Up’, som har Oscar-vinderen Jennifer Lawrence i hovedrollen.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Don’t Look Up’ er en science fiction komedie, som handler om to lavtrangerende astronauter, som må tage på en større medie-tur for at advare verdens befolkning om en forestående asteroide, der vil ramme og udslette Jorden.

Der er endnu ingen oplysninger om hvem der får fornøjelsen at assistere skuespilleren Jennifer Lawrence som den anden astronaut i filmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Optagelserne begynder først til april, men alligevel forventer Netflix at kunne frigive filmen på deres platform senere på året.

Det er ikke ofte at man ser Jennifer Lawrence spille komedie, men det er ingenlunde uvant for instruktøren Adam McKay, at arbejde med den genre.

Til trods for at han de senere år har gjort sig bemærket med de Oscar-vindende film ‘The Big Short’ og senest ‘Vice’ med Christian Bale, så inkludere hans CV også komedier som ‘Anchorman’, ‘Step Brothers’ og ‘The Other Guys’.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 45 – 2022)

Om ‘Don’t Look Up’ udtaler Adam McKay;

“Jeg er så begejstret for at lave denne film med Jen Lawrence. Hun er hvad folk i det 17. århundrede plejede at kalde ‘et dynamittalent’ – Og det faktum, at Netflix ser denne film som en verdensomspændende komedie sætter baren højt for mig og mit team på en spændende og motiverende måde,” lyder det kækt fra instruktøren.

‘Don’t Look Up’ får premiere på Netflix Danmark i slutningen af 2020.Skriv kommentar