Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber ‘Seinfeld’

Netflix køber ‘Seinfeld’

16/09/2019 | Flixfilm

seinfeld netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at de har købt de verdensomspændende rettigheder til komedieserien ‘Seinfeld’.

Alle 180 episoder af den Emmy-vindende serie får premiere på Netflix Danmark i 2021.

‘Seinfeld’ er kendt for at handle om ingenting, da den hovedsageligt handler om småting i hovedpersonernes liv. Udover Jerry Seinfeld, som spiller sig selv, medvirker også Jason Alexander (George), Julia Louis-Dreyfus (Elaine) og Michael Richards (Kramer) i serien.

Netflix offentliggjorde købte af streaming-rettighederne på Twitter i en besked, som kan ses nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har tidligere været rygter om at ‘Seinfeld’ var på vej til Netflix, men det var helt tilbage i 2014 og der skete som bekendt ikke noget.

Rygterne blev dog fornyet da Jerry Seinfeld, som har skabt ‘Seinfeld’, indgik en eksklusiv aftale med Netflix og fik arbejde med at udvikle nye tv-programmer, stand-up og shows.

LÆS OGSÅ:   "I'm back, baby!" Arnold Schwarzenegger giver den gas i ny actionserie på Netflix

Seinfeld er blevet udnævnt som værende det bedste tv-show nogensinde af adskillige medier. Serien kørte på amerikansk tv fra 1989 til 1998 og der blev lavet i alt 180 afsnit.

Netflix kan endvidere oplyse, at alle afsnit vil være i 4K billedkvalitet.

Komedieserien er på nuværende tidspunkt tilgængelig på konkurrerende streamingtjenester, men man må formode at ‘Seinfeld’ fra 2021 udelukkende vil kunne streames på Netflix.

Se ‘Seinfeld’ på Netflix fra 2021.Skriv kommentar