Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix køber stjernespækket krimifilm ud af biografen

Netflix køber stjernespækket krimifilm ud af biografen

02/07/2020 | Flixfilm

Netflix overtager stjernespækket krimifilm fra biografen danmarkDen amerikanske krimifilm ‘The Trial of the Chicago 7’, skrevet og instrueret af Oscar-vinderen Aaron Sorkin (‘The Social Network‘, ‘Molly’s Game‘), var planlagt til at få premiere i biograferne senere på året.

Det har den igangværende corona-pandemi dog sat en stopper for og derfor har Netflix nu haft den store pengepung fremme og købt rettighederne til krimien for intet mindre end 56 millioner dollars (371 millioner danske kroner).

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

‘The Trial of the Chicago 7’ har Sacha Baron Cohen (‘The Spy‘), Eddie Redmayne (‘The Theory of Everything’), Joseph Gordon-Levitt (‘Inception‘), William Hurt (‘A History of Violence‘), Michael Keaton (‘Birdman‘) m.fl. på rollelisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen er baseret på en sand historie og handler om syv personer, der bliver tiltalt af regeringen for sammensværgelse, tilskyndelse til oprør og andre anklager relateret til krigen mod Vietnam og de kulturelle protester, der fandt sted i Chicago, Illinois i anledning af den demokratiske nationale konvention i 1968.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 46 – 2022)

Med holdet bag og det stærke cast vurderer Deadline at ‘The Trial of the Chicago 7’ vil være en potentiel kandidat til prestigefyldte filmpriser som Oscar og Golden Globes.

Steven Spielberg, Paul Greengrass og Ben Stiller har eftersigende også haft interesse i projektet inden Aaron Sorkin satte sig i instruktørstolen.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘The Trial of the Chicago 7’ lander på streamingtjenesten, men ifølge Deadline, planlægger Netflix at udsende den inden valgdagen for det amerikanske valg, som er torsdag den 3. november.Skriv kommentar