Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix køber ‘The Man From Toronto’ med Kevin Hart og Woody Harrelson

Netflix køber ‘The Man From Toronto’ med Kevin Hart og Woody Harrelson

15/04/2022 | Flixfilm

the man from toronto netflix

Sony Pictures har solgt actionkomedien ‘The Man From Toronto’ til streamingtjenesten Netflix.

Filmen var ellers programsat til at få global biografpremiere den 12. august, men filmstudiet har altså valgt at afhænde acitonfilmen, der har Kevin Hart og Woody Harrelson i hovedrollerne, til anden side.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Netflix har købt rettighederne til at vise ‘The Man From Toronto’ i alle lande hvor platformen er tilgængelig, eksklusiv Kina.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er endnu ikke annonceret hvornår actionkomedien får premiere på Netflix – ej heller om det bliver før eller senere end den oprindelige premieredato.

‘The Man From Toronto’ handler om en af verdens farligste snigmordere (Woody Harrelson), der møder op i en Airbnb-lejlighed og kommer til at forveksle New Yorks største taber, Teddy (Kevin Hart), med et mål, som skal tilintetgøres.

LÆS OGSÅ:   Hajer terroriserer Paris i ny Netflix-film

Foruden ovennævnte medvirker også Kaley Cuoco (‘The Big Bang Theory’), Jasmine Mathews, Ellen Barkin, Lela Loren, Pierson Fode, Jencarlos Canela, Tomohisa Yamashita og Alejandro De Hoyos.

Patrick Hughes (‘The Expendables 3’, ‘The Hitman’s Bodyguard’) instruerer komedien, der har et budget på 75 millioner dollars.

Det er som tidligere nævnt ikke offentliggjort hvornår ‘The Man From Toronto’ får premiere på Netflix Danmark. Streamingtjenesten har ligeledes ikke frigivet hverken billeder eller trailer fra filmen på nuværende tidspunkt.
Skriv kommentar