Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix: Konto-deling skal stoppes i 2023

Netflix: Konto-deling skal stoppes i 2023

20/01/2023 | Flixfilm

Sidste år indrømmede Netflix, at det har været for nemt at dele sit Netflix-abonnement med venner og familie, da streamingtjenesten praktisk taget har ignoreret problemet.

Men nu kan Netflix fastslå, at der kommer andre boller på suppen!

I forbindelse med fremlæggelsen af deres seneste kvartalsregnskab, meddeler streamingtjenesten nemlig, at de allerede i første kvartal af 2023 vil rulle tiltag ud for at få sat en stopper for konto-deling.

Flere end 100 millioner husstande ikke betaler for deres eget abonnement og der er derfor mange penge for streamingtjenesten at hente hvis de kan få konverteret dem til betalende brugere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Free-riders” underminerer hele Netflix langsigtede strategi til at investere i og forbedre servicen samt at opbygge en sund forretning.

LÆS OGSÅ:   Det populære kortspil 'Exploding Kittens' kommer som Netflix-serie

Netflix vil i første omgang forsøge, at “nudge” folk til at blive betalende medlemmer ved at lancere nye funktioner, herunder gøre det nemmere at se hvilke enheder der bruger ens konto og overføre en profil til en ny konto.

I mange lande bliver det også muligt, at betale et mindre beløb, hvis man vil dele Netflix med folk udenfor husstanden.

Netflix understreger dog, at tiltagene mod password-deling ikke må påvirke betalende og loyale medlemmer og alle vil derfor fortsat kunne tage deres abonnement med rundt i landet og i verden uden konsekvenser.
1 kommentar til Netflix: Konto-deling skal stoppes i 2023

 1. Suzan - kl. 09:15, 18-06-2023:

  Hej,
  En af grundende til, at mange i Danmark deler Netflix er, at det er dybt urimeligt, at man kan få billig Netflix i Tyrkiet og Ukraine. Det er da ikke rimeligt.
  Jeres regler er ikke til at gennemskue klart.
  I skriver Præmium må man være 4 familiemedlemmer på, det er min venindes familie. De har 3 børn og er dermed 4 voksne, og hver gang de bruger deres Netflix, sender i sms om til dem.
  Så jeg må sige, med mindre i laver ens priser i Danmark, Tyrkiet, Ukraine, så er det simpelt hen ikke rimeligt.
  Hilsen
  Suzan

Skriv kommentar