Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix-krimi med Thomas Bo Larsen kommer til september

Netflix-krimi med Thomas Bo Larsen kommer til september

17/08/2022 | Flixfilm

I 2020 kunne Netflix afsløre, at de havde overtaget rettighederne til krimiserien ‘Trapped’, der er skabt af den anerkendte islandske filmskaber Baltasar Kormákur, som også har lavet ‘Everest’, ‘2 Guns’ og ‘Beast’ med Idris Elba, der snart lander i biograferne.

Netflix overtog serien og påbegyndte produktionen af tredje sæson hvor efterforskerne Andri (Ólafur Darri Ólafsson) og Hinrika (Ilmur Kristjánsdóttir) undersøgerne mordet på et kultmedlem, der har forbindelse til en jordstrid og en forsvundet kvinde.

Tredje sæson har fået navnet ‘Entrapped’ – eller ‘Fanget – en morder iblandt os’ og den lander på streamingtjenesten den 8. september.

Med danske øjne er det dog værd at bemærke, at Thomas Bo Larsen (‘Druk’, ‘Festen’) spiller en væsentlig rolle i den nye sæson, som lederen Hopper fra en dansk motorcykelbande.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hopper bliver trukket ind i en konflikt i det fjerne højland, hvor to rivaliserende grupper kæmper om bestemte jordområder. En hedenske sekt har slået lejr på området, som de anser som helligt, men på den anden side står en gruppe islandske bikers med den unge, vrede leder Gunnar (Haraldur Stefánsson) i front, der også hævder retten til det ”hellige land”.

LÆS OGSÅ:   Netflix laver 'Peaky Blinders'-film med Cillian Murphy

For at få kontrol over området, søger Gunnar hjælp udefra, og kort efter ankommer en gruppen af danske bikers og Thomas Bo Larsen.

‘Entrapped’ blev vist på islandsk tv for snart et år siden, men lander altså først nu på streamingtjenesten. De første to sæson kan fortsat streames på Netflix.

Se ‘Entrapped’ / ‘Fanget – en morder iblandt os’ på Netflix Danmark fra den 8. september.
Skriv kommentar