Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix lancerer 30 anime-serier til næste år

Netflix lancerer 30 anime-serier til næste år

03/11/2017 | Flixfilm

Netflix vil i 2018 bruge mere end 50 milliarder kroner på film og serier på streamingtjenesten, og nu kan den amerikanske mastodont afslører, at en del af pengene vil blive brugt på intet mindre end 30 nye anime-serier.

Det skriver det amerikanske tech-magasin The Verge.

Der bliver ikke sat navn på de 30 serier, som bliver i den klassiske japanske tegnefilmsstil, men streamingtjenesten har tidligere annonceret navnene på andre kommende titler, heriblandt ‘Cannon Busters’, ‘Devilman’, ‘A.I.C.O. Incarnation’, ‘Godzilla’ og ‘Fate/Apocrypha’. Sidstenævnte får premiere på Netflix Danmark den 7. november.

Læs mere om snarlige anime-udgivelser på Netflix her; Netflix udvider med 12 nye anime-serier og Godzilla film.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix afslører ikke seertal, men den store satsning i anime-serier vidner om at der er et stort publikum og at det er en fornuftig investering. Streamingtjenesten har også tidligere udgivet serier, som oprindelig kun var tilgængelige i Japan med stor succes, herunder ‘Knights of Sidonia‘ and ‘Ajin: Demi-Human‘.

LÆS OGSÅ   Se teaser til Spotify-serien 'The Playlist'

Anime-satsningen er også et udtryk for, at Netflix tager deres egen strategi seriøs om at halvdelen af alle film og serier tilgængelige på streamingtjenesten skal være eksklusive og originale Netflix-titler inden udgangen af 2019. Stramingservicen har også tidligere bebudet, at mere end 80 film får premiere i 2018 – vel og mærke alle originale Netflix-film.

Netflix har senest haft premiere på anime-serien ‘Neo Yokio‘, som er skabt af forsangeren fra indiebandet Vampire Weekend; Ezra Koenig. Billedet tilknyttet artiklen er fra selvsamme serie.1 kommentar til Netflix lancerer 30 anime-serier til næste år

  1. mille - kl. 16:51, 14-11-2017:

    Så må vi bare håbe, at mange af dem også kommer på den danske Netflix, siden at mange af anime-serierne de har nu ikke er her

Skriv kommentar