Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix lancerer første teaser til Matt Groenings animationsserie ‘Disenchantment’

Netflix lancerer første teaser til Matt Groenings animationsserie ‘Disenchantment’

30/06/2018 | Flixfilm

Det er blot en måned siden at streamingtjenesten Netflix og Matt Groening kunne afsløre de første billeder og premieredatoen på ‘Disenchantment’, som er en animationsserie for voksne.

Nu kan Netflix så afsløre første teaser til serien, som kan ses nederst i artiklen.

I ‘Disenchantment’, bliver seeren taget med til det forfaldne middelalderrige, Dreamland, hvor man følger den unge drukkenbolt, prinsesse Beans, uheldige færd, hendes kradsbørstige følgesvend Elfo og hendes personlige dæmon Luci. På deres vej møder den aparte trio orker, harper, dværge, ånder, trolde, hvalrosser og masser fjolser i menneskelig form.

‘Disenchantment’ udspringer fra Matt Groenings kreative sind, der tidligere har givet folket ‘Futurama’ og ‘The Simpsons’ – Serier som desværre ikke er på Netflix Danmark, da andre streamingtjenester og tv-kanaler sidder på rettighederne.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til sidste sæson af 'Young Royals'

I serien indtales stemmerne af Abbi Jacobson (“Bean”), Nat Faxon (“Elfo”) og Eric Andre (“Luci”), sammen med John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding og Lucy Montgomery.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se ‘Disenchantment’ på Netflix fra den 17. august 2018.
Skriv kommentar