Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix lancerer hjemmeside til børnefamilier

Netflix lancerer hjemmeside til børnefamilier

19/06/2013 | Flixfilm

netflix børn familie danmarkNår skolen er lukket og sommeren står for døren viser erfaringer, at der traditionelt ses ekstra mange børneprogrammer og familiefilm på Netflix. For at imødekomme denne efterspørgsel, har Netflix nu lanceret en helt ny hjemmeside som er dedikeret til børnefamilier. Den hedder Netflix Families. Hjemmesiden gør det nemt, at finde film og serier som passer til hele familien.

På Netflix Families kan man også finde informationer om streaming og hvordan andre familier har glæde af Netflix. Film- og serieanbefalingerne er opdelt i kategorier som bl.a henvender sig til travle forældre og kør-selv-ferien. Alle film og serier på Netflix er endvidere reklamefri. Netflix har i længere tid fokuseret på, at give børnefamilierne en god oplevelse ved, at have en sektion dedikeret kun til børn. Samtidig udvider Netflix hele tiden indholdet for børn og vi kunne forleden afslører, at Netflix har indgået samarbejde med DreamWorks Animation om, at skabe ny tegnefilm med de kendte karakterer fra de populære film som bla. Kung Fu Panda, Shrek og Madagascar.

LÆS OGSÅ   'Kastanjemanden' sæson 2 kan være på vej

Netflix’ nye familieside komplimenterer Netflix’ børnesektion “Kun for børn”, som tilbyder tusindevis af titler for børn i alderen 2-12 år. Via Netflix Families kan børn se Netflix på en sikker måde, og forældrene kan vide sig sikre på, at deres børn ikke bliver eksponeret for reklamer eller upassende indhold.

Find Netflix Families her: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar