Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix lancerer ny kø-funktion de kommende uger

Netflix lancerer ny kø-funktion de kommende uger

21/08/2013 | Flixfilm

netflix liste film danmarkHar du savnet en kø-funktion på Netflix hvor du nemt kunne gemme film og serier til senere således du ikke behøvede, at søge efter dem igen? – I så fald vil denne nyhed interessere dig. Netflix har nemlig introduceret en ny funktion kaldet “Min Liste” der gør det nemt for Netflix-medlemmer at gemme tv-serier og film, som de kan se, når de vil.

Man bruger den nye kø-funktion således, at hvis man ser en film eller serie som man gerne vil gemme til senere, skal man blot klikke på “Tilføj til Min Liste” der, hvor man normalt ser oplysningerne om en titel på Netflix. Derefter vil de gemte film og serier optræde under et nyt punkt på Netflix.dk. Herudover vil man ligeledes blive præsenteret for andre anbefalinger, som Netflix tror man gerne vil se. Til at starte med virker “Min Liste” kun på Netflix.dk, men senere vil kø-funktionen ligeledes være tilgængelig på andre enheder som Apple TV og PS3. Under “Min Liste” vil man samtidig få at vide når der kommer nye afsnit af en serie, mens man ligeledes vil få besked, hvis en af de gemte titler vil forsvinde inden for nærmeste fremtid, grundet manglende streaming-rettigheder.

LÆS OGSÅ:   Se første teaser til 'Terminator Zero'

Neil Hunt, der er produktdirektør i Netflix udtaler, “Den nye kø-funktion er endnu et eksempel på, at vi hele tiden forsøger at forbedre Netflix-oplevelsen. I sidste måned lancerede vi den nye profil-funktion som gjorde det muligt, at dele ens konto blandt familiemedlemmer og nu lancerer vi “Min Liste.”

Kø-funktionen er inkluderet i det almindelige Netflix-abonnement, uden at det koster ekstra. “Min Liste” bliver lanceret i Danmark fra i dag så nogle danskere vil givetvis allerede have fået funktionen. Men i løbet af få uger skulle alle medlemmer i Danmark gerne have adgang til “Min Liste”. Kø-funktionen har i længere tid været tilgængelig på den amerikanske Netflix, men nu ser det altså endelig ud til, at den også kommer til Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen
4 kommentarer til Netflix lancerer ny kø-funktion de kommende uger

 1. Claus hansen - kl. 23:41, 21-08-2013:

  Hej gæder det også til wii

 2. Da Senzai - kl. 10:51, 22-08-2013:

  Ikke endnu!

  Glæder mig ligeledes til, at jeg kan bruge det på min Xbox.

 3. Thomad - kl. 14:20, 10-09-2013:

  Virker ikke hos mig. Jeg kan ikke se noget hvor der står “tilføj liste” ? 4. Lars - kl. 11:00, 10-10-2013:

  Det virker når jeg er logget ind på den danske Netflix, men når jeg logger ind på den amerikanske, så har jeg ikke den funktion.

Skriv kommentar