Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix lancerer ny tv-oplevelse

Netflix lancerer ny tv-oplevelse

13/11/2013 | Flixfilm

netflix oplevelse danmarkNetflix, verdens førende udbyder af internet-tv, lancerede i dag et radikalt nyt udseende, der giver en meget flottere og mere levende Netflix-oplevelse på tv-skærme. Se video af det nye udseende nederst.

Det nye design er udviklet specifikt til den store skærm med filmagtige billeder for hver titel sammen med en ny, fængende beskrivelse og mere personligt tilpassede oplysninger om, hvorfor Netflix foreslår titlen. For første gang i Netflix’ historie rulles den nye tv-oplevelse ud samtidigt på flere af de enheder, der leverer Netflix på tv-skærme, hvilket dækker størstedelen af de timer, Netflix-medlemmer bruger på at se Netflix på tv’er.

“Vores medlemmer ser samlet mere end én milliard timers Netflix hver måned, og det meste af det foregår på et tv,” udtaler Netflix’ produktdirektør Neil Hunt. “Dette er den største ændring af Netflix-oplevelsen på tv’er i vores historie, og den gør det endnu nemmere at finde noget godt at se på Netflix, hvilket giver vores medlemmer mange flere fornøjelige Netflix-timer på deres tv”.

Den nye tv-oplevelse leveres af en ny softwareplatform fra Netflix, der kører effektivt på mange forskellige enheder, fra enkle set-top-bokse, nyere Smart-tv’er og Blu-ray-afspillere til avancerede spilkonsoller. Tidligere havde hver enhed sin egen Netflix-oplevelse, hvilket betød, at det tog længere tid at udrulle funktioner på tværs af enheder.

LÆS OGSÅ:   'Rebel Moon: The Zack Snyder Cut' får premieredato

“Den nye softwareplatform giver os mulighed for at accelerere vores udvikling og for hele tiden at forbedre den internetbaserede tv-oplevelse for vores medlemmer på flere forskellige enheder,” udtaler Hunt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix’ nye tv-oplevelse lanceres den 13. november, og den vil være tilgængelig for alle medlemmer i løbet af et par uger. Enheder, der understøtter den nye oplevelse, omfatter PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, nyere Smart-tv’er og nyere Blu-ray-afspillere. Yderligere enheder vil blive tilføjet i løbet af de kommende måneder.
5 kommentarer til Netflix lancerer ny tv-oplevelse

 1. Nicki - kl. 09:46, 13-11-2013:

  Kunne være så fedt, hvis det også blev ændret på Apple TV’et. Men det kommer sikkert ikke til at ske pga. Apple :-/

 2. Peter - kl. 15:22, 14-11-2013:

  Hvad med PS3?

 3. Jesper - kl. 14:29, 15-11-2013:

  Intet nyt look her. Ved vi hvilke enheder præcist, som det er rullet ud til?

  Har Sony HX855 tv og Samsung BD-ES6000 BluRay… 4. Thomas - kl. 21:43, 17-11-2013:

  Efter det nye look, er tekster en evighed om og vises.

  Er jeg den eneste, som ikke kan “gemme” film til senere ?? Det virkede kun en enkelt gang før – andre har haft muligheden længe (!)

 5. Cecilie - kl. 19:45, 11-12-2013:

  Jeg havde dette nye design sidste gang jeg loggede ind, men i dag loggede jeg ind igen og så var den gået tilbage til det gamle design. Inden jeg gik ind i programmet sagde den at der var en opdatering, så jeg valgte at opdatere, hvorefter min PS3 pludselig gik ud. Ved ikke om jeg er den eneste der har oplevet det?

Skriv kommentar